Villa med öppen spis på balkongen endast 200 meter till stranden

Alanya / Demirtas

Fler detaljer

Celia Homes har ett fantastiskt erbjudande åt dig! Vår databas har fyllts på med en villa i Demirtas till priset av en lägenhet. Denna villa ger dig magnifik utsikt från alla fönster. Den ligger i ett av de mest pittoreska områdena i Alanya, känt för sin oöverträffade natur, rena bergsluft och vackra panoramautsikt.

Denna villa i Demirtas med en yta på 130 kvm och en 2+1 layout består av två sovrum och ett vardagsrum kombinerat med ett kök. Villan ligger i bergen, vilket ger dig en fantastisk panoramautsikt över havet och magnifik natur. Området i villan är välskött och innehåller allt för din komfort, till exempel en innergård med en anlagd trädgård, en grillplats och en stor solig terrass. Du kommer inte att ha några svårigheter med tillgång till villan eftersom det finns utmärkta vägar. Det finns också en parkeringsplats på villans territorium.

För mer bilder och information om villan, eller vid intresse av visningsresa, kontakta oss! Vi kan även ordna en visning via till exempel facetime, på grund av de rådande omständigheterna.

Pris 49500 Euro. (Priset i sek är uträknat efter dagsaktuell kurs)

  • ID: 38020
  • Publicerat: maj 16, 2021
  • Senaste uppdateringen: maj 16, 2021
  • Visningar: 253