Renda Park Residence i Oba, projekt

Alanya / Oba

Fler detaljer

Renda Park Residence i Oba, projekt med ett mycket bra läge bara 200 m från havet, i centrum av staden bredvid alla bekvämligheter.

Stor lägenhet till salu i Oba med lyxiga bekvämligheter, fullt möblerad till högsta kvalitet, ligger på första våningen och med utsikt över den vackra omgivningen i bostaden. Med en total boyta på 134 kvm bestående av tre sovrum, ett vardagsrum med öppen planlösning, två badrum med duschvägg (en av dem med eget badrum), två balkonger. Njut av bekväm bostadsyta och modern design av fastigheten i Alanya med hög uthyrbarhet!

Utmärkt läge har bara några meter avstånd till sandstranden, strandpromenaden längs seacoast som sträcker sig upp till Alanya hamn, måndag street market ”Turkish bazaar”. Inom en kort promenad till Metro stormarknad och Alanyum köpcentrum.

Renda Park består av ett bostadshus med totalt 29 lägenheter och 10 takvåningar i olika layouter och storlekar.

Komplexet är byggt på en 2 200 kvm tomt och erbjuder 5-stjärniga faciliteter som både barn och vuxna kommer att uppskatta. Det finns en pool med vattenrutschbana, uppvärmd inomhuspool, jacuzzi, barnpool, turkiskt bad (Hamam), bastu, relaxrum, gym, grillplats, spelrum och mycket mer. Utrustad med två hissar, generator, 24-timmars videoövervakningssystem. En säkerhetsvakt och vaktmästare på plats säkerställer säkerheten och underhållet av komplexet.

Renda Park i Oba är byggd enligt de högsta specifikationerna, i en innovativ design med noggrann uppmärksamhet på detaljer. Byggnaden är ljud och värmeisolerad. En multi-split luftkonditioneringssystem installeras i varje rum, granit kakel golv i hela lägenheten, golvvärmesystem vid entrén, i vardagsrummet, och badrum.

  • ID: 39255
  • Publicerat: augusti 7, 2021
  • Senaste uppdateringen: augusti 7, 2021
  • Visningar: 175