Nytt Projekt i Gazipaşa

Gazipasa

Fler detaljer

Gazipaşa kommer att ge dig och din familj ett liv där du kommer att säga ”Jag är glad att vi är här” med sitt magnifika läge, unika natur och havsutsikt. Eftersom SEA SUITE ligger på den viktigaste korsningsaxeln i Gazipaşa, som har unika skönhetsparker, promenadstråk och höjdpunkter.

Tack vare detta unika läge kan du enkelt nå regionens alla naturliga skönheter, turism och strandpromenadområden. Gazipasa Marina, Gazipasa slott, naturliga pooler och havet är namnet på regionens naturliga skönheter, grönt, hav och kusten av lugn och stillhet. Yesilmaz är namnet på regionen. Dessa orörda naturliga skönheter, som möjliggör olika aktiviteter från camping, strandnjutning till naturnjutning, ligger ganska nära SEA SUITE och inom gångavstånd.

Flygplatsen ligger 5 minuters bilresa från de internationella flygningarna till alla länder och erbjuder resor till de största inhemska städerna. Samtidigt välkomnar SEA SUIT dig med unika skönheter där du mycket enkelt kan införskaffa Bananer, Avokado, Mango, Kiwi, Passiflora, (PASSION FRUIT) varje frukt i GAZIPASA, där alla sorters ekologiska frukter växer. JUL SEA SUIT välkomnar dig med unika skönheter där du kan få alla sorters frukter på ett mycket bekvämt sätt.

SEA SUITE är ett privat landskapsområde som utgör den stora majoriteten av det stora bostadsområdet som överstiger 2.264m2. Yesilmaz använder kurvlinjära former som ett resultat av en arkitektonisk förståelse sammanflätad med natur och grönt, och detta förhållningssätt avspeglas i alla detaljer på ett holistiskt sätt.

SEA SUIT är ett projekt som erbjuder mer i bekvämligheten att leva med sin ursprungliga arkitektur och landskap som är förenligt med regionens natur. Panoramautsikten från dess horisontella arkitektur erbjuder ett omättligt nöje att kryssa med utsikt över havet och slottet. Privilegiet att se solnedgången med dina nära och kära på den rymliga balkongen på SEA SUITE, en kopp kaffe efter en utsökt måltid, ger njutningen av utsikten till toppen. Ett unikt landskap som ger dig en annan skönhet varje ögonblick på dagen, SEA SUIT väntar på dig.

SEA SUIT är ett stort bostadslandskap och sociala utrustningsområden, utomhus och inomhus dessa sociala utrustningsområden som visar olika kvaliteter inkluderar en swimmingpool, ett café, ett sportcenter, en lekplats, samt alla typer av lusthus i mitten .

  • ID: 41044
  • Publicerat: december 6, 2021
  • Senaste uppdateringen: december 6, 2021
  • Visningar: 141