Semesterbostad i ett populärt komplex i Alanya

Alanya

Fler detaljer

2+1 Villa i Kargicak. Markyta ca. 550 m², boyta ca. 130 m², privat pool, privat trädgård, privat garage, 2 terrass: pris 249 000 €
Villan har totalrenoverats och bjuds ut till försäljning i nuvarande skick. All inredning ingår i försäljningen, byggnaden är fullt möblerad. Det gäller även uteområdena.
Villans moderna medelhavsdesign skapades 2021 av designspecialisterna Ajanda Design. All inredning väljs ut av företaget. Med växelverkan mellan den högkvalitativa utrustningen och designen blir vistelsen en upplevelse.
Villan har fått det sällsynta designcertifikatet Ajanda.
Efter samråd med ägaren planeras en höjning med en våning för huset under tredje kvartalet 2022. Här finns ytterligare ett rum med havsutsikt och egen dusch. Cirka. 70 m² mer boyta planeras.
Även under perioden byggs ett gästhus i trädgården. Här skapas ytterligare ett sovrum.
Köpeskillingen för villan efter genomförda åtgärder är då 320 000 €
placera
Fastigheten ligger i Alanya i den populära stadsdelen Kargicak. Stadsdelen präglas av högkvalitativa hotellkomplex och shoppingmöjligheter.
Inhemska och utländska investerare har format och förändrat stadsbilden de senaste åren.
Goldbaukomplexet är ett komplex av villor som erbjuder havsutsikt och en koppling till livet i Kargicak på grund av den lätta avskildheten men också deras exklusiva karaktär.
Ägarna till villorna är huvudsakligen europeiska.

  • ID: 44327
  • Publicerat: februari 5, 2022
  • Senaste uppdateringen: februari 5, 2022
  • Visningar: 127