Om oss

OM VÅRT FÖRETAG

Celia Homes Luxury Estate, Investment and Construction har etablerats sedan 2008 och vi är stolta över att vara experter inom fastighetsbranschen i Turkiet. Vårt team överensstämmer med professionalism och är alltid uppdaterad med kunskap om den nuvarande marknaden, vilket säkerställer att vi ger bästa råd till köpare och investerare från hela världen. Vi ser till att vi guidar alla potentiella investerare att göra de investeringar som bäst passar deras kriterier och håller fast tron på att vi alltid har köparens bästa intresse i åtanke.

När det gäller fastighetsrådgivning och investeringar, är vårt rykte baserat på att ge äkta råd och vägledning som säkerställer att alla dina investeringskriterier uppfylls med bästa erfarenhet och kunskap om den nuvarande marknaden som ett fastighetsbolag kan erbjuda dig. Vi ser alltid till att vi är med dig i varje steg på vägen, från förfrågan, investeringskonsulting till TAPU, titelaktregistrering och efterförsäljning. Vi är med dig varje steg på vägen och ser till att din investering är säkra och alltid i goda händer.

Vi har inga förväntningar på extra avgifter för service och konsultation eftersom vår gest med god vilja alltid baseras på att tjäna ditt bästa intresse för dina investeringskrav. Oavsett om det handlar om att köpa en lägenhet, köpa mark eller konsultera en investeringsbedömning, kommer vårt team av fastighetsexperter, värderingar och investeringar alltid att säkerställa dig och lugna dig, att vi känner till GODA EGENSKAPER!

Trots vår expertis, kunskap och erfarenhet är vår företags funktion inte begränsad till fastigheter. Vi konsulterar även tjänster inom försäkring, redovisning, juridisk rådgivning och boende. Med ett mångfaldigt team kan vi se till att du konsulterar dig på alla språk. Oavsett om det är engelska, turkiska, arabiska, svenska, franska, finska, norska, danska eller ryska, vi kan tala på ditt språk och tillgodose dina behov.

Kontakta vårt kontor idag för att ordna ett möte så hjälper vi dig gärna!

Celia Cinkitas
VD, Ägare & Grundare

Möt laget!

Våra affärspartners